Restaurangen

Den lilla restaurangen i Hedkärra strax utanför Fagersta erbjuder dig allt från hemlagat julbord till en a´la Carte meny där Jonas varierar menyn efter årstiderna.
Restaurang Otivägen 23 kan ni fira födelsedagar eller njuta av god mat till bröllopsfesten. Självklart kan företag även bjuda in till en representationsmiddag eller affärsluncher, allt enligt överenskommelse.

Då kocken bor på gården finns det alltid möjlighet att boka bord på restaurangen oavsett om ni vill ha ett frukostmöte, lunchträff eller varför inte en romantisk förlovningsmiddag på kvällen. Vi erbjuder kvalitet och flexibilitet, säg bara vad ni behöver så gör vi vad vi kan för att tillgodose ert behov!

Bordsbokning och matbeställning kan göras under veckans alla dagar, dock minst för 4 personer.
Detta gör ni säkrast via telefon senast 2 dagar innan önskat datum eller så skickar ni en förfrågan via mail så svarar vi så fort vi kan. Vi har fullständiga rättigheter.
Självklart fixar vi även catering om så önskas.

Taxi samarbete Otivägen 23 - Fagersta 200 Kr

Är du nyfiken på vad som händer ute på Oti Gård? Bli då medlem i Club 23! Vi mailar då till dig när vi har ett erbjudande eller särskilda happenings! Som medlem kommer du att få ta del av olika exklusiva erbjudanden och temakvällar, så häng på och bli en i gänget!

>> Se vidare info under länken Club 23 menyn ovan.

Välkommen till oss på OTI Gård.
Allt från hemlagat julbord
till a´la Carte
Gemytligt boende med närhet till golfbanan